Om meg

Om meg

23 år, oppvokst i Skien, Telemark og bor nå i Oslo. Student ved Høyskolen Kristiania på linjen markedsføring & merkevareledelse med Digital markedsføring som fordypningsfag.

Velkommen til min studentblogg!

Mitt navn er Christine Eriksrød Olsen og jeg er andreårsstudent ved bachelorgraden markedsføring og merkevareledelse. Mine interesser er blant annet å ta bilder, redigere, tegne, drive med sosiale medier og å være med venner. Jeg er en veldig sosial og spontan person, som trives best blant folk. Videre har jeg en stor interesse for det å oppleve nye ting og elsker å reise til nye steder.

Grunnlaget for mitt valg av studie baserer seg på mine interesser. Jeg startet studieløpet mitt med ett år i sosialt arbeid, da jeg syntes profesjonen var givende. Videre byttet jeg over til mitt nåværende studieløp for å få mer kreativitet inn i bildet. Hele livet har kreativitet, mennesker, bilder og moter vært av stor interesse for meg og noe jeg har brukt mye tid på.

Tidligere har jeg jobbet 7 år i klesbutikken Floyd, to år på barneskole og nærmere to år i ferskvaren på Meny. Jeg kan på mange måter si at jeg fant interessen i markedsføring etter å ha arbeidet i de ulike bransjene. Grunnen til at jeg har valgt fordypningsfaget digital markedsføring er på den ene siden at samfunnet blir mer og mer digitalisert, mens på den andre siden, grunnet interesser rundt det digitale. Faget er stort og bredt, gir mye læring, kunnskap og forståelse, som jeg gleder meg til å bruke i praksis!